Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!

Payroll

Bij Payroll neemt Special-Projects uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en het uitbesteden van je salarisadministratie. Bij laatstgenoemde blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever.

VOORDELEN VAN PAY-ROLLING VIA SPECIAL-PROJECTS

  • Geen arbeidsrechtelijke risico's omdat Special Projects werkgever wordt
  • Personele kosten helder en inzichtelijk
  • Geen administratieve rompslomp als arbeidsovereenkomsten, loonbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid enz.
  • Juiste werkwijze met betrekking van CAO en wetswijzigingen
  • Medewerkers kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op gebied van P&O

WAT BLIJFT GELIJK?

Als opdrachtgever blijft u de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer.

KORTOM

Met pay-rolling via Special-Projects weet je zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee u te maken krijgt.  Wij nemen graag de personele rompslomp uit handen door dit te beperken naar het het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur. 

Special Projects gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.