Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!

Uitzenden

Heb je snel een extra personeelslid in de bouw nodig? Kies dan voor het Uitzenden via Special Projects. Onze intercedenten hebben ruime ervaring in het selecteren van diverse bouw-gerelateerde functies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via telefoonnummer: 088 400 45 90.

 

ERVAREN MEDEWERKERS EN NIEUWKOMERS

Special Projects beschikt over een ruim bestand nieuwkomers en ervaren medewerkers in de bouw. Dat is handig als we snel een medewerker nodig hebben. Dit kan zowel personeel zijn voor vaste werkzaamheden of voor een tijdelijke klus. Het personeel dat wij leveren hebben we zoveel mogelijk afgestemd op je wensen, waardoor er een goede match ontstaat! 

VOORDELEN VAN UITZENDEN

  • Snel personeel inzetten bij onvoorziene omstandigheden
  • Geen tijdverlies in het werven van kandidaten
  • We verzorgen de contracten van de medewerkers
  • De verloning van het personeel loopt via Special Projects
  • We hanteren de CAO en richtlijnen van de wet
  • Special Projects neemt het werkgeversrisico op zich

VEILIGHEID VOOROP

 

Onze ervaren vakmensen komen met een standaard pakket hand- en elektrisch gereedschap en uiteraard voorzien van PBM's naar uw projecten. Op aanvraag kunnen we onze mensen voorzin van specifiek gereedschap zoals een compressor of las-trafo. Dit nemen we mee in de offerte.

PERSOONLIJK CONTACT

Herkenbaar voor de benadering van Special Projects is de persoonlijke aanpak, dat merkt u aan onze nauwe betrokkenheid bij uw organisatie. De kracht van Special Projects ligt in de nuchtere manier van werken en communiceren. Zowel met haar opdrachtgevers als met de uitzendkrachten heeft Special Projects korte lijnen en duidelijke afspraken. Wat wij ervaren als een prettige samenwerking. 

 

UITGEBREID NETWERK

We werven onze medewerkers met name in de Noordelijke provincies. Wij ervaren dat de motivatie bij personeel uit het noorden hoog ligt. Zo is de reisafstand voor hen geen probleem. We kunnen u landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel.

 
Special Projects gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.